Curatenie industriala in Gherla, de la Fast Clean

de | sept. 8, 2023 | Curatenie industriala in Gherla

Curatenia spatiilor industriale este o necesitate pentru orice companie care doreste sa asigure un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajati, sa prelungeasca durata de viata a utilajelor si echipamentelor si sa asigure o calitate superioara a produselor.

Fast Clean ofera servicii de curatenie industriala de calitate in Gherla, adaptate nevoilor specifice ale fiecarei companii. Cu o echipa de profesionisti cu experienta, Fast Clean poate oferi o solutie completa pentru toate nevoile de curatenie ale companiilor industriale.

Serviciile de curatenie industriala oferite de Fast Clean includ:

  • Curatenia generala a spatiilor industriale: aceasta include curatarea suprafetelor de podea, a peretilor si a tavanului, eliminarea prafului si a murdariei, curatarea geamurilor si a toaletelor.
  • Curatarea utilajelor si echipamentelor industriale: aceasta include curatarea si intretinerea utilajelor si echipamentelor, precum si curatarea instalatiilor si a conductelor.
  • Curatarea depozitelor: aceasta include curatarea rafturilor, curatarea produselor si a paletelor, precum si eliminarea prafului si a altor resturi.
  • Dezinsectia si dezinfectia spatiilor industriale: aceasta include aplicarea de solutii si produse speciale pentru a preveni si combate infestarile cu insecte sau alte probleme similare.
  • Curatenia dupa constructie: aceasta include curatarea spatiilor industriale dupa terminarea unui proiect de constructie, inclusiv curatarea suprafetelor de podea, a peretilor si a tavanului, precum si eliminarea resturilor de constructie.

Fast Clean este o companie de curatenie profesionala care ofera servicii de curatenie industriala de calitate in Gherla. Cu o echipa de profesionisti cu experienta, Fast Clean poate oferi o solutie completa pentru toate nevoile de curatenie ale companiilor industriale.

0 Comentarii